Championship
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt, dui nec consequat vulputate.
Join The Club
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Follow Us
Top

NOVI VPISI, ZAČETEK TEKMOVANJ

NOVI VPISI, ZAČETEK TEKMOVANJ

V našem klubu smo že drugo leto zapored v najmlajšo selekcijo U7 vpisali nad 25 otrok, ki so nogomet vzljubili v programu Nogometne urice, katerega vodimo po vrtcih Ivančna Gorica, Krka, Šentvid in Višnja Gora (tudi letos se bodo izvajale, pričeli smo že danes – vpisujemo preko e-mail naslova: nogometneuricemail.com). Bolj kot nogomet je pri najmlajših v ospredju razvoj motorike, koordinacije in seveda čim več zabave ter druženja, da bi vzljubili telesno aktivnost nasploh. Treniramo ob ponedeljkih in četrtkih.


 

U8 je svojo že tako veliko skupino povečala še za nekaj novih igralcev in igralk. Tako k skupini U7 in U8 smo zato dodali mlade trenerske moči, Danijela in Gašperja. Oba sta bila igralca v mlajših selekcijah našega kluba, sedaj pa sta začela trenersko pot tako kot tudi nekateri preostali trenerji v klubu. V tej selekciji bomo že bolj poudarili razvoj osnovnih elementov nogometne igre.
U8 je uspešno odigrala že dva turnirja, zadnjega v deževnem dnevi v Ivančni Gorici. Z vrstniki se uspešno kosajo,  v njihovi skupini pa igrajo proti bližnjim nogometnim šolam iz Grosupljega, Mirne in Trebnjega.


 

U9 selekcija z novim trenerjem osvaja veliko novega znanja – počasi, postopoma se bodo tudi uvajali v sistem igranja 6+1, čeprav tekme še vedno igrajo 4 na 4. Tudi tukaj je nekaj novo vpisanih, ki so se super vklopili v ekipo. Kljub »resnim« treningom pa še vedno pred tem radi plezajo po našem toboganu.

 

 


 

Z letnikom U10 smo odigrali že nekaj zelo napetih tekem. Največji užitek je zagotovo bil igranje četrtkove tekme na glavnem stadionu v Ivančni Gorici proti NK Črnuče, na kateri se je na tribuni zbralo zelo veliko število staršev obeh ekip. Tekma je postregla s preobrati in velikim številom golov, vzdušje pa je bilo podobno tisti na Anfieldu. Cilj selekcije U10 je, da še izpopolni svoje nogometno znanje, tako individualno kot ekipno na igrišču.